050 - 674 77 00 info@bijjanmeubelverhuur.nl

Hoe gaan wij om met duurzaamheid?

Wij maken gebruik van meubilair van goede kwaliteit en wij waken ervoor dat hier zorgvuldig mee omgegaan wordt. We maken bovendien zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Zo kunnen wij het meubilair in meerdere projecten inzetten. Is het niet meer in te zetten voor onze projecten, dan geven we het meubilair een tweede leven door het aan te bieden bij de kringloop.

Wat doen we precies?

Wij proberen ons meubilair voor meerdere jaren in te zetten. Zo kan het voorkomen dat een meubelpakket in meerdere projecten wordt ingezet. Tijdens en na elk project controleren wij kritisch of het meubilair nog van voldoende kwaliteit is om nog een keer ingezet te worden. Hebben wij meubilair dat we zelf niet meer in kunnen zetten, maar is het nog wel goed genoeg om te gebruiken? Dan bieden wij dit aan bij een kringloopwinkel.

Elektrisch vervoer

Met de veranderende regelgeving is de eis steeds vaker om emissievrij te transporteren. In samenwerking met onze vaste partner Jan de Jong Verhuizingen, die voor ons alle transport en in-/uithuizingen doet, proberen wij dit zo goed mogelijk te doen. We maken zoveel mogelijk gebruik van elektrische voertuigen om onze meubelpakketten te vervoeren.

De werkwijze van Bij Jan Meubelverhuur

Wij verhuren meubelpakketten aan zakelijke klanten die zich richten op het verhuren van woningen. Nadat u ons benadert, gaan wij direct voor u aan de slag. U zorgt voor toegang tot de woningen en wij verzorgen de rest, tot het moment van oplevering. Daarbij vinden we het erg belangrijk om alles goed voor te bereiden en af te stemmen met onze opdrachtgevers. Onze werkwijze is te omschrijven als accuraat en creatief met oog voor detail.

Kunnen wij helpen met het beheren van uw woning(en)?

Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 050 – 674 77 00 voor meer informatie en een kennismaking.

Kunnen wij helpen met het beheren van uw woning(en)?

Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 050 – 674 77 00 voor meer informatie en een kennismaking.

De voordelen van het huren van meubels van Bij Jan Meubelverhuur:

  • Huurmeubilair op maat in iedere gewenste stijl.
  • Oplevering op ieder gewenst niveau.
  • Flexibele huurperiodes.
  • Vakkundig personeel bij in- en uithuizen van de meubelen.
  • U hoeft zelf geen meubilair aan te schaffen.
  • Stijlvol en kwalitatief goed huurmeubilair.

Bij Jan Meubelverhuur

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Volg ons op:

Onderdeel van:

Jan de Jong Verhuizingen