050 - 674 77 00 info@bijjanmeubelverhuur.nl

Een volledige woninginrichting huren van Bij Jan Meubelverhuur

Heeft u een woning die u tijdelijk ingericht wilt hebben? Wij verhuren meubelpakketten voor diverse huurperiodes, inclusief in- en uithuizen. Voor verschillende klanten hebben wij woningen ingericht die dienst doen als wisselwoningen tijdens renovatiewerkzaamheden. De bewoners van de huizen die gerenoveerd worden, verhuizen tijdelijk naar een wisselwoning. Hier komen zij in een volledig ingerichte woning, inclusief opgemaakte bedden en een volledig ingerichte keuken. Hiermee is de woning van alle gemakken voorzien.

Wat doen we precies?

Wij gaan graag met u in gesprek om te bepalen wat uw wensen zijn. We nemen uitvoerig door hoe u de (wissel)woningen ingericht wilt hebben. Wij werken in principe met een basisinventaris, maar er is veel mogelijk qua uitbreiding.

De woningen die als wisselwoning gaan dienen zijn vaak onderdeel van een renovatie-/verduurzamingsproject. Deze woningen komen als eerste aan bod in de werkzaamheden en kunnen daarna ingericht worden als wisselwoning. Daardoor worden deze woningen vaak kaal opgeleverd.

Stoffering van de woning

Met onze vaste partner Huizing Stoffering uit Hoogezand verzorgen wij om deze reden ook de stoffering. Er wordt nette vloerbedekking gelegd en raambekleding aangebracht. Na de stoffering is de woning klaar voor inrichting en gaan onze vakkundige mensen aan de slag. Alle meubilair wordt uitgepakt en gemonteerd, de keukeninventaris wordt in de kastjes en lades geplaatst en internet/televisie wordt geïnstalleerd.

Schoonmaak

Zodra de werkzaamheden klaar zijn gaat het schoonmaakteam door de woning om deze schoon te maken. Gedurende het project houden wij ook de tussentijdse schoonmaak in beheer. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat elke bewoner een schone en complete wisselwoning aangeboden krijgt. De schoonmaak wordt verzorgd met onze partner De Haan Schoonmaakbedrijf.

Woninginrichting huren in Groningen

Wij zijn voornamelijk actief in de stad en provincie Groningen. Voor diverse opdrachtgevers hebben wij in totaal ongeveer 100 wisselwoningen ingericht en in beheer. Onze meubelpakketten zijn van alle gemakken voorzien, inclusief opgemaakte bedden en internet/televisie.

De werkwijze van Bij Jan Meubelverhuur

Wij verhuren meubelpakketten aan zakelijke klanten die zich richten op het verhuren van woningen. Nadat u ons benadert, gaan wij direct voor u aan de slag. U zorgt voor toegang tot de woningen en wij verzorgen de rest, tot het moment van oplevering. Daarbij vinden we het erg belangrijk om alles goed voor te bereiden en af te stemmen met onze opdrachtgevers. Onze werkwijze is te omschrijven als accuraat en creatief met oog voor detail.

Kunnen wij helpen met het beheren van uw woning(en)?

Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 050 – 674 77 00 voor meer informatie en een kennismaking.

Kunnen wij helpen met het beheren van uw woning(en)?

Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 050 – 674 77 00 voor meer informatie en een kennismaking.

De voordelen van het huren van meubels van Bij Jan Meubelverhuur:

  • Huurmeubilair op maat in iedere gewenste stijl.
  • Oplevering op ieder gewenst niveau.
  • Flexibele huurperiodes.
  • Vakkundig personeel bij in- en uithuizen van de meubelen.
  • U hoeft zelf geen meubilair aan te schaffen.
  • Stijlvol en kwalitatief goed huurmeubilair.

Bij Jan Meubelverhuur

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Volg ons op:

Onderdeel van:

Jan de Jong Verhuizingen