050 - 674 77 00 info@bijjanmeubelverhuur.nl

De diensten van Bij Jan Meubelverhuur op een rij

Wij verhuren meubelpakketten aan zakelijke klanten die zich richten op het verhuren van woningen. Daarbij vinden we het erg belangrijk om alles goed voor te bereiden en af te stemmen met onze opdrachtgevers. Onze werkwijze is te omschrijven als accuraat en creatief, met oog voor detail.

Woninginrichting

Heeft u een woning die u tijdelijk ingericht wilt hebben? Wij verhuren meubelpakketten voor diverse huurperiodes, inclusief in- en uithuizen. Voor verschillende klanten hebben wij woningen ingericht die dienst doen als wisselwoningen tijdens renovatiewerkzaamheden. De bewoners van de huizen die gerenoveerd worden, verhuizen tijdelijk naar een gemeubileerde wisselwoning.

Verkoopstyling

Wilt u uw huis verkopen? Een ingerichte woning verkoopt eenvoudiger dan een lege woning. Het meubilair geeft een beter beeld van hoe een woning in te richten is en welke functie een kamer krijgt. Wij kunnen uw woning stylen met een meubelpakket dat mooie foto’s voor onder andere Funda oplevert. Met aandacht voor de kleinste details zorgen wij ervoor dat uw woning zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht.

Duurzaamheid

Wij maken gebruik van meubilair van goede kwaliteit en wij waken ervoor dat hier zorgvuldig mee omgegaan wordt. We maken bovendien zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Zo kunnen wij het meubilair in meerdere projecten inzetten. Is het niet meer in te zetten voor onze projecten, dan geven we het meubilair een tweede leven door het aan te bieden bij de kringloop.

De werkwijze van Bij Jan Meubelverhuur

Wij verhuren meubelpakketten aan zakelijke klanten die zich richten op het verhuren van woningen. Nadat u ons benadert, gaan wij direct voor u aan de slag. U zorgt voor toegang tot de woningen en wij verzorgen de rest, tot het moment van oplevering.

Daarbij vinden we het erg belangrijk om alles goed voor te bereiden en af te stemmen met onze opdrachtgevers. Onze werkwijze is te omschrijven als accuraat en creatief met oog voor detail.

Kunnen wij helpen met het beheren van uw woning(en)?

Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 050 – 674 77 00 voor meer informatie en een kennismaking.

Kunnen wij helpen met het beheren van uw woning(en)?

Bij Jan Meubelverhuur richt zich op zakelijke klanten met een huisvestingsvraagstuk. Kunnen wij u daarbij ondersteunen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 050 – 674 77 00.

De voordelen van het huren van meubels van Bij Jan Meubelverhuur:

  • Huurmeubilair op maat in iedere gewenste stijl.
  • Oplevering op ieder gewenst niveau.
  • Flexibele huurperiodes.
  • Vakkundig personeel bij in- en uithuizen van de meubelen.
  • U hoeft zelf geen meubilair aan te schaffen.
  • Stijlvol en kwalitatief goed huurmeubilair.

Bij Jan Meubelverhuur

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Volg ons op:

Onderdeel van:

Jan de Jong Verhuizingen