050 - 674 77 00 info@bijjanmeubelverhuur.nl
Selecteer een pagina

Het creatieve team en de partners van Bij Jan

De dienstverlening van Bij Jan Meubelverhuur is ontstaan vanuit de behoefte van de klant. Waar het begon met een aanvraag voor een enkele woning, hebben wij inmiddels meerdere klanten waarvoor wij een groot aantal woningen beheren. Ons dienstbare karakter en de creativiteit die wij als team brengen maken het een zeer gewilde formule.

Het team van Bij Jan

Bij de medewerkers van Bij Jan ervaar je snelle communicatie en snel handelen. We stellen ze graag even aan u voor.

Wendie

Wendie

Jeroen Schuster

Jeroen

Annemiek

Annemiek

De voordelen van Bij Jan Meubelverhuur op een rij:

  • Huurmeubilair op maat in iedere gewenste stijl.
  • Oplevering op ieder gewenst niveau.
  • Flexibele huurperiodes.
  • Vakkundig personeel bij in- en uithuizen van de meubelen.

Trotse klanten van Bij Jan

Sinds 2020 is De Huismeesters trotse partner van Bij Jan Meubelverhuur. Het begon met het stofferen en inrichten van een aantal woningen in De Wijert Zuid. Binnen 14 dagen hebben we deze woningen als rustwoning ingericht, zodat de bewoners van omliggende woningen daar kunnen verblijven.

Vandaag de dag beheren wij meerdere woningen voor De Huismeesters in diverse wijken. Vanwege de renovatieprojecten zijn er meerdere woningen in de wijken Selwerd, De Hoogte en de Indische Buurt ingericht als logeer- of rustwoning. De bewoners hebben hiermee een fijne, rustige plek om te verblijven en de aannemer kan aan de slag met bijvoorbeeld de kozijnen en natte cellen.

Voor Lefier hebben we in de sociale huursector al jaren een aantal woningen in beheer. Lefier heeft ervoor gekozen om door ons de randzaken te laten verzorgen en de meubels zelf aan te kopen. Wij beheren de “calamiteitenwoningen” voor Lefier. Wanneer er ergens een calamiteit is, dan zorgen we er snel voor dat deze woning schoon is en de mensen er voor een bepaalde tijd kunnen verblijven.

Tevens hebben we voor Lefier een aantal reguliere woningen in beheer als rust- of logeerwoning. Deze woningen kunnen gezien worden als een recreatiewoning waarin je kunt slapen en verblijven. Dit gebeurt met name bij langere en grotere verbouwingen.

Voor Nijestee hebben wij in een oude Marechausseekazerne in Groningen meerdere woningen als logeerwoning ingericht. De volledige locatie wordt gerenoveerd. Wij beheren de woningen waar de bewoners tijdelijk hun intrek nemen als hun eigen woning wordt aangepakt.

Ook voor expats hebben we de juiste oplossing. Voor Focuz Support hebben we een kleine serie woningen mogen inrichten. De woningen zijn zo ingericht dat het voor expats doordeweeks goed toeven is. ‘s Weekends gaan de bewoners vaak terug naar huis.

Makelaardij Groningen maakt gebruik van onze expertise bij het verkopen van hun woningen. Wij hebben inmiddels voor meerdere woningen de verkoopstyling mogen verzorgen. Door een woning te voorzien van een hoogwaardig meubelpakket, in combinatie met een scherp oog voor styling, krijgt een woning een duidelijke betekenis. De potentiële kopers krijgen hierdoor een duidelijk beeld van wat ze met een woning kunnen.

Van Wijnen is sinds enkele jaren klant van Bij Jan Meubelverhuur en wij hebben meerdere logeerwoningen voor ze in beheer gehad. In de afgelopen maanden hebben wij grootschalige projectinrichting voor Van Wijnen gedaan. Dit betrof twee locaties waar Oekraïense vluchtelingen worden opgevangen. Voor deze locaties hebben wij op korte termijn grote aantallen woonkamers, slaapkamers en recreatieruimtes ingericht.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 050 – 674 77 00.

Bij Jan Meubelverhuur

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Volg ons op:

Onderdeel van:

Jan de Jong Verhuizingen