050 - 674 77 00 info@bijjanmeubelverhuur.nl

De verkoopstyling van Bij Jan Meubelverhuur

Een ingerichte woning verkoopt eenvoudiger dan een lege woning. Het meubilair geeft een beter beeld van hoe een woning in te richten is en welke functie een kamer krijgt. Wij kunnen uw woning stylen met een meubelpakket dat mooie foto’s voor onder andere Funda oplevert. Met aandacht voor de kleinste details zorgen wij ervoor dat uw woning zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht.

Wat doen we precies?

Bij een aanvraag voor verkoopstyling in Groningen, Drenthe of Friesland gaan wij met u in gesprek om na te gaan wat uw wensen zijn. Voor welke doelgroep komt de woning op de markt? Welke verkoopprijs wordt er voor de woning gevraagd? Op basis hiervan kunnen we bepalen hoe we de woning in gaan richten.

De ervaren medewerkers van Bij Jan Meubelverhuur letten op elk detail. Het gaat er tenslotte om dat de elke ruimte zo goed mogelijk gefotografeerd kan worden. We strijken het bed extra glad, de vazen worden gevuld met bloemen en de fruitmand met fruit. Tussentijds maken we zelf ook foto’s om te zien of het er goed uit ziet. Zo kunnen we tijdig bijsturen. De uiteindelijke foto’s worden gemaakt door de fotograaf van de makelaar. Tijdens de bezichtigingen zorgen we voor een kopje koffie met wat lekkers erbij.

De werkwijze van Bij Jan Meubelverhuur

Wij verhuren meubelpakketten aan zakelijke klanten die zich richten op het verhuren van woningen. Nadat u ons benadert, gaan wij direct voor u aan de slag. U zorgt voor toegang tot de woningen en wij verzorgen de rest, tot het moment van oplevering. Daarbij vinden we het erg belangrijk om alles goed voor te bereiden en af te stemmen met onze opdrachtgevers. Onze werkwijze is te omschrijven als accuraat en creatief met oog voor detail.

Kunnen wij helpen met het beheren van uw woning(en)?

Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 050 – 674 77 00 voor meer informatie en een kennismaking.

Kunnen wij helpen met het beheren van uw woning(en)?

Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 050 – 674 77 00 voor meer informatie en een kennismaking.

De voordelen van het huren van meubels van Bij Jan Meubelverhuur:

  • Huurmeubilair op maat in iedere gewenste stijl.
  • Oplevering op ieder gewenst niveau.
  • Flexibele huurperiodes.
  • Vakkundig personeel bij in- en uithuizen van de meubelen.
  • U hoeft zelf geen meubilair aan te schaffen.
  • Stijlvol en kwalitatief goed huurmeubilair.

Bij Jan Meubelverhuur

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Volg ons op:

Onderdeel van:

Jan de Jong Verhuizingen