050 - 674 77 00 info@bijjanmeubelverhuur.nl

Jeroen Schuster

Even voorstellen: Jeroen Schuster; het nieuwe gezicht van Bij Jan Meubelverhuur

Mijn naam is Jeroen Schuster, 34 jaar en ik woon samen met mijn vrouw Kim in Groningen. Inmiddels zijn we met z’n drieën, want in augustus hebben wij ons eerste kindje gekregen. Sinds begin juni werk ik voor Bij Jan Meubelverhuur als verhuuradviseur en ik regel in principe alles van A tot Z op het gebied van woninginrichting.

Waarom ben je bij Bij Jan Meubelverhuur gaan werken?

Door mijn vorige functie voor Style26, kende ik Oscar en Wendie al omdat we een opslag hadden bij Jan de Jong Verhuizingen in de loods. Ik kwam hier dus al veel over de vloer en zo kwamen we met elkaar in gesprek over Bij Jan Meubelverhuur. Na de vraag van Oscar en Wendie of dit geen leuke functie voor mij is, zijn we samen gaan kijken naar de mogelijkheden en uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt. Een mooie uitdaging omdat ik de vrijheid krijg om het te zien als mijn eigen zaak!

Wat houdt jouw functie eigenlijk in?

Als verhuuradviseur is mijn functie heel breed, in principe regel ik bij ieder project de woninginrichting van A tot Z. Bij Jan is een kleine organisatie en wij helpen woningcorporaties met het verzorgen van inrichtingen voor tijdelijke woningen. Ik ben er vanaf de offertefase tot de uitvoering bij betrokken. Dat betekent; we doen de intake, we gaan de woning bekijken en we gaan na wat er allemaal nodig is.

Na de intake gaan we in overleg met onze stoffeerder om de woning te voorzien van een passende vloer en raambekleding. Ondertussen zijn wij bezig met het samenstellen en bestellen van het meubelpakket. Vervolgens bekijken we de planning en prikken een datum om de woning in te richten en te stylen. Zodra wij klaar zijn komt onze vaste schoonmaker voor de aanvangsschoonmaak en kunnen we de woning opleveren. Dit doen wij uiteraard niet per woning, daarbij schakelen we tegelijkertijd tussen meerdere woningen/projecten.

Zijn er nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie?

Ondertussen zijn we bezig om te kijken hoe we Bij Jan Meubelverhuur op termijn meer volwassen kunnen maken en nog beter op de kaart kunnen zetten. Er moet bijvoorbeeld een CRM-systeem en voorraadbeheer komen. We zoeken momenteel naar de meest passende pakketten om onze dienstverlening nog beter uit te kunnen voeren en op lange termijn ook te kunnen vergroten.

Bij Jan Meubelverhuur is klein begonnen met een aantal woningen voor woningcorporaties en we zijn voornamelijk actief in en rondom de stad en in de provincie Groningen. Momenteel zijn we ook bezig met twee projecten voor Oekraïense vluchtelingen, in Bierum en Wagenborgen. Het project in Bierum zit in de laatste fase en daar hebben we 100 slaapplaatsen gecreëerd. In Wagenborgen zitten we in de offertefase en zullen 50 slaapplaatsen gerealiseerd worden.

Wat vind je leuk aan je werk?

Ik ga elke ochtend met plezier naar mijn werk! Het is altijd wel een uitdagende functie, er is genoeg te doen en daar moet je gewoon niet voor weglopen. Dat betekent; als iemand gebeld moet worden moet je er direct achteraan, als er problemen zijn moet je deze direct oplossen, daar daag ik mijzelf mee uit. Ik ga altijd de uitdaging aan en de ene dag is die groter dan de andere dag.

Het mooie aan dit werk is dat ik nooit weet wat er op een dag gebeurt. Het kan namelijk zomaar zijn dat ik de hele dag op kantoor zit maar het kan ook zijn dat ik de hele dag in de auto zit van project naar project. Je hebt natuurlijk je mailbox waar van alles binnenstroomt en je bent de schakel tussen meerdere partijen. Wij hebben veel te maken met klanten, woningcorporaties en daarnaast moet je de stoffering, schoonmaak en onze eigen jongens aansturen. Dus er komen elke dag wel weer genoeg vragen langs waardoor je dag compleet kan veranderen binnen 5 minuten.

Naast je werk doe je vast nog andere dingen?

In mijn vrije tijd doe ik aan volleyballen en af en toe aan wielrennen. Doordeweeks trainen en de meeste weekenden bestaan eigenlijk altijd wel uit wedstrijden. Dit gaat de komende tijd natuurlijk wel veranderen met de kleine op komst. Dan moeten we kijken wie er wanneer kan volleyballen, want Kim speelt ook volleybal. Verder spreek ik graag af met mijn vrienden om een terrasje te pakken of iets anders leuks te doen.

Bij Jan Meubelverhuur

Rostockweg 5
9723 HG Groningen

Volg ons op: